Om Raavare

Velkommen til Raavare.

Jeg hedder Karl Ejnar Jørgensen. Jeg er 32 år gammel og jeg har en stor lidenskab for mad og råvarer – uanset om jeg køber dem eller finde dem i naturen.

Min interesse for det gastronomiske har jeg udviklet fra barnsben af, hvor jeg mødte køkkenet og måltidet som et sted, hvor der blev spist, drukket og talt sammen – kort sagt, et sted hvor der blev nydt.

Mit personlige gastronomiske bagland er umiddelbart frankofilt. Ikke at misforstå det som, at jeg ikke bevæger mig i andre genrer. Tværtimod. Men den franske kogekunst – dens principper og systematik – er en klar bestanddel af min gastronomiske rygrad, og vil derfor også komme til at skinne igennem i mange af de ting jeg laver.

Min daglige tilgang til madlavning er dog meget intuitiv, og jeg følger ikke altid en decideret skemalagt plan eller opskrift, når jeg laver mad. Samtidig holder jeg rigtig meget af at læse mange kogebøger, for at lade mig inspirere og udvide min horisont.
På grund af denne laissez-faire tilgang har jeg desværre aldrig skrevet noget ned og derfor er formålet med denne blog først og fremmest, at dokumentere nogle af de gastronomiske kreationer, tanker og oplevelser som jeg erfarer når jeg laver mad.

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive en kommentar, eller  kontakte mig på raavare@gmail.com

Hvis du har lyst kan også følge Raavare’s Facebook-side, eller min Instagram – @raavare, hvor der selvfølgelig er mange billeder af mad, vin og andet spændende!

De bedste hilsner,

Karl Ejnar Jørgensen


Der er 4 kommentarer

Send
  1. Bettina vogel

    Kære Karl Ejnar,
    Jeg har kigget på din meget spændende facebook. Jeg vil spørge dig når jeg klikker på følgende opslag din Singapore Chilli crab 23/9-2014
    Madbloggerudfordring med to slags rødtunge 12/10-2014 ved begge kan jeg ikke få opskriften frem da den siger bloggen ikke eksisterer- ligger de eventuelt et andet sted. Dejlig inspirerende dine ting.


Tilføj en ny kommentar