Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/raavare.dk/public_html/wp-content/themes/bucket/wpgrade-core/vendor/redux3/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 437
Oscar 2016 - hvad skal du spise? - raavare

Oscar 2016 – hvad skal du spise?

Hvad skal du spise til Oscar

Den årlige Oscar-uddeling er lige om hjørnet, helt præcist nu på søndag 28. februar. Hvis du ligesom jeg planlægger, at sidde klisteret til skærmen, så skal du da også have noget rigtigt lækkert at spise, så din Oscar-aften bliver helt perfekt.

Som du jo nok ved, så løber selve showet fra omkring kl. 23 og helt frem til kl. 6.30 mandag morgen, på grund af tidsforskellen.

Så udover chips, popcorn og cola, så skal du også have noget solidt og nærende mad at spise, så du kan holde dig kørende hele natten. Men Oscar er jo en festlig prisuddeling, så det skal også være sjovt (og let) at spise, så du rigtig kan sidde og hygge i sofaen. Derfor har jeg samlet et par af mine bedste opskrifter på mad som kan laves klar i forvejen og/eller kan spise med hænderne, så du i bedste amerikanske stil samtidig kan se showet i fjernsynet.

Det her skal du spise til Oscar 2016

Sliders

Sliders er små burgere, som du kan servere til mange forskellige lejligheder

Sliders – små burgere til store lejligheder

Når man siger Oscars og USA, så må man også siger burger (eller sliders)! De her små sliders er perfekte til at spise foran fjernsynet, da de kan håndteres med en hånd. Og en anden bonus er, at du kan gøre meget af det klar, så de er lige til at gå til. Find opskriften lige her.

Pizza

vegetarpizza, græskarpizza, karl johan-pizza, squash-pizza

3 vegetarpizzaer

Ligesom de sliders, så er pizza også fremragende spise til Oscar-uddelingen, da det også kan spises med en hånd. Denne opskrift er til og med på 3 slags vegetarpizzaer, så du får rigeligt med gode fibre til at holde dig frisk og vågen hele natten lang. Find opskriften lige her.

Chili con carne

Lækker chili con carne med hele stykker af oksebov og chorizopølser, der giver en god fedme og dybde til din chili con carne

Solid chili con carne

Skal din Oscar-nat være en smule mere texansk og solid, så lav en ordentlig omgang chili con carne med hjemmelavede tortillas. Denne version er både med oksebov, chorizopølser og mange bønner, så den garanterer en mæt prisuddeling. Find opskriften lige her.

Cowboytoast

Opskrift på cowboytoast - såadn laver du hjemmelavet cowboytoast

Cowboytoast med bløde løg og cheddar

Hvis Oscar 2016 virkelig skal være i ægte amerikansk cowboyånd, så skal du lave cowboytoast til dig selv og dine gæster. Så kan du passende spise den her opgraderet version, alt imens at du hepper på at Leonardo Dicaprio langt om længe vinder en statuette for hans rolle i The Revenant. Det gør jeg i hvert fald! Find opskriften lige her.

Habanero chilisovs

Habanero chilisovs

Habanero chilisovs

Krydderier, især de stærke af dem, er rigtig gode til at holde dig vågen. Så lav en portion super stærk chilisovs, som du kan komme på ALT! Find opskriften lige her.

Brownie

Opskrift på brownie med nødder, nougat, mørk og hvid chokolade

Kom den hvide chokolade på den varme brownie, så de smelter let sammen

Der skal da selvfølgelig også være lidt dessert til din aften med Oscar. Og hvis det skal være rigtigt amerikansk, så bag denne brownie – den er en sikker vinder! Find opskriften lige her.

Iskaffe

Koldbrygget kaffe til iskaffe

Iskaffe med en anelse mælk og helt uden sukker!

Blive øjenlågene lidt tunge så er det tid til et skud koffein! Hvis du ikke lige gider drikke varm kaffe, så lav 1 liter eller 2 klar af den her lækre iskaffe klar til køleskabet – så skal du blot tilføje mælk og så er du oppe på dupperne igen! Find opskriften lige her.

Amerikanske pandekager

Opskrift på amerikanske pandekager med bourbonglaseret bacon til din brunch

En ordentlig stak af amerikanske pandekager

Hvis du holder helt frem til den tidlig morgen, hvor Oscar-uddelingen slutter, så skal du da også have en omgang amerikansk morgenmad. Og hvad er mere amerikansk end tykke og luftig pandekager med bacon? Find opskriften lige her.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send