Nyt logo til Raavare – hvilket løg skal jeg vælge?

Raavare løglogo uden tekst

I går spurgte jeg, inde på Raavares Facebook-side og Instagram, hvad folk syntes, at billede oven over lignede. Nogle syntes, at det lignede et hvidløg eller en figen, men de fleste svarede, at de syntes at det lignede et løg. Det er jeg selvfølgelig glad for, da det også helst gerne skulle ligne et løg. Maleriet af løget skal nemlig bruges som baggrund til et nyt logo til siden her.

Der mangler dog lidt tekst i det nye logo og derfor skal jeg bruge din hjælp!

Jeg har fået lavet to versioner med tekst, hvor du kan se den ene af dem herunder.

Den anden udgave kan du finde inde på Raavares Facebook-side, hvor du også kan skrive hvilket et af dem du synes bedst om!

Læs videre hvis du vil vide lidt om løget og hvorfor jeg har valgt det som mit logo.

Løg_Raavare_white_logo

Hvorfor har jeg valgt løget som mit logo?

Jeg har valgt, at bruge løget som logo til raavare.dk, da det er den grøntsag, som stort set er at finde i al madlavning over hele verden. Hvad end det er skalotteløg, rødløg, salatløg, forårsløg eller zittauerløget, som jeg har valgt at bruge, så starter de fleste retter med at du skræller og hakker et løg. Derfor har jeg valgt løget som mit logo!

Selve designet af løglogoet er lavet med en forholdsvis rustik og grov akvarelstil, som skal understrege det og uforarbejdede i Raavare. Den hvide og simple tekst skal både skabe en visuel kontrast til den rå baggrund, men skal også illustrere en metodisk og stringent tilgang som jeg også har til madlavning.

Logoet skal derfor både symbolisere den sjuskede, kaotiske og kreative side af madlavning, som jeg holder meget af, men det skal også vise den mere afmålte og ordensprægede side, som jeg bestemt også elsker.

Løglogoet er blevet designet i samarbejde med min ven Thomas Omally Nielsen, som til dagligt arbejder som Creative Director. Du kan finde ham her og se mere på hans egen Instagram, hvor han knipser fede billeder.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send